Νεα

Πώς βάφουμε τα κάγκελα εύκολα και γρήγορα!

Πως να βαψεις τα καγκελα taergaleiamou.gr

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Πώς βάφουμε τα κάγκελα εύκολα και γρήγορα!

Η άνοιξη είναι εδώ και ήρθε η ώρα να συντηρήσεις και να ομορφύνεις τα κάγκελα του μπαλκονιού σου, του κήπου σου, της αυλής σου!

Ξέχνα όλες εκείνες τις χρονοβόρες  διαδικασίες του παρελθόντος  που περιλάμβαναν το τρίψιμό της σκουριάς, το πέρασμα με μίνιο και στην συνέχεις το βάψιμο με χρώμα διαλύτου που μύριζε για ώρες!

Πλέον το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα βερνικόχρωμα  Tetralac  3 σε 1 από την Tetralux . Πατώντας ΕΔΩ μπορείς να δεις το διαθέσιμο χρωματολόγιο και να επιλέξεις το μέγεθος συσκευασίας που σε εξυπηρετεί.

Το  Tetralac  3 σε 1 στεγνώνει γρήγορα, μόλις σε 30 λεπτά, εφαρμόζεται απευθείας σε σκουριασμένες επιφάνειες, απλώνεται εύκολα και έχει μεγάλη καλυπτικότητα. Μετά την εφαρμογή του θα αφήσει ανάγλυφη μεταλλιζέ  υφή.

Χάρη στην ειδική του σύσταση αδρανοποιεί τη σκουριά και προστατεύει τα μέταλλα από τη διάβρωση και την υπεριώδη ακτινοβολία.

Μπορείς να το εφαρμόσεις με ρολό βαφής , πινέλο ή πιστόλι.

*Για να υπολογίσεις την ποσότητα χρώματος που θα χρειαστείς μπορείς να χρησιμοποιήσεις τον Υπολογιστή χρώματος τον οποίο θα βρεις πατώντας ΕΔΩ

Πάμε να δούμε βήμα – βήμα πως θα βάψετε τα κάγκελα, ακόμη και αν είναι σκουριασμένα!

  1. Πριν το βάψιμο θα τρίψεις ελαφρά τα κάγκελα με ένα γυαλόχαρτο και στη συνέχεια θα καθαρίσεις τη σκόνη με ένα πανάκι. Για άψογο αποτέλεσμα μπορείς και να πλύνεις τα κάγκελα και να τα αφήσεις να στεγνώσουν πριν περάσεις το χρώμα.
  2. Στη συνέχεια ανακατεύεις το χρώμα και περνάς το πρώτο χέρι με το εργαλείο που είναι κατάλληλο για την επιφάνεια σου.
  3. Όταν στεγνώσει το χρώμα, μετά από περίπου 30-40 λεπτά περνάς το δεύτερο χέρι

Τα Κάγκελα σου είναι έτοιμα! Προστατευμένα από την σκουριά, της υγρασία, την υπεριώδη ακτινοβολία και τις καιρικές συνθήκες!

Σου ευχόμαστε καλές δημιουργίες και μένουμε πάντα δίπλα σου σε ό,τι χρειαστείς![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *