ΔΕΥ - ΠΑΡ 9:00 - 17:00 | ΣΑΒ -ΚΥΡ ΚΛΕΙΣΤΑ

Σχετικά με εμάς

Ποιοι είμαστε:

Τα ergaleiamou.gr είναι μια εταιρία που δημιουργήθηκε από ανθρώπους με μακροχρόνια εμπειρία στον κατασκευαστικό τομέα και το εμπόριο.

Στόχος μας:

Στόχος μας είναι να ξεχωρίσουμε μέσα σε ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον, προσφέροντας στους συνεργάτες μας, επαγγελματίες και μη, προτάσεις και λύσεις που θα τους κάνουν με τη σειρά τους να ξεχωρίσουν μέσα σε ένα φιλικό προς τον χρήστη περιβάλλον ηλεκτρονικού καταστήματος

Οι άνθρωποί μας:

Σε μια εταιρία, το ανθρώπινο δυναμικό αποτελεί νευραλγικό παράγοντα στην πορεία προς την επιτυχία. Έχοντας ως γνώμονα αυτό, επιλέξαμε ανθρώπους με γνώσεις, εμπειρία και κοινωνική καλλιέργεια με σκοπό την ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας.

Τα προϊόντα και οι συνεργάτες μας:

Σε ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον η προσεκτική επιλογή προϊόντων και συνεργατών αποτέλεσε κύριο μέλημά μας. Πληθώρα ποιοτικών προϊόντων σε τιμές προσιτές θα είναι ανα πάσα στιγμή διαθέσιμα και οι ανθρωποι μας θα είναι εδώ για εσάς προκειμένου να λύσουν οποιαδήποτε απορία σας, να σας προτείνουν λύσεις και να σας υποστηρίξουν σε όλα τα στάδια υλοποίησης των αγορών σας. Με το ίδιο σκεπτικό επιλέξαμε και θα συνεχίσουμε να επιλέγουμε και τους συνεργάτες μας. Εταιρίες του χώρου, με μεγάλη εμπειρία και αναγνωρισμένη ποιότητα δεν θα μπορούσαν να λείπουν από τη λίστα των συνεργατών μας.

Οι υπηρεσίες μας:

Πέραν των ηλεκτρονικών αγορών με ασφάλεια και άνεση, σκοπός μας είναι να παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.

«Στη φύση, το φως δημιουργεί το χρώμα. Στον ζωγραφικό πίνακα, το χρώμα δημιουργεί το φως» Hans Hofmann, αμερικανογερμανός, ζωγράφος Εμείς λέμε, αφήστε το χρώμα στα χέρια μας και θα σας γεμίσουμε φως
Shopping cart
Sign in

No account yet?

Shop
0 items Cart
My account