Δευ - Παρ 9:00 - 17:00 | Σαβ -Κυρ Κλειστά
Ακολούθησε:
Close
Δευ - Παρ 9:00 - 17:00 | Σαβ -Κυρ Κλειστά

Ανταλλακτικό Φίλτρο Topaz Aquaphor( ΓΝΗΣΙΟ ΠΡΟΙΟΝ)

10,50 με Φ.Π.Α.

  • Φίλτρο ενεργού φυτικού άνθρακα
  • Εύκολη αντικατάσταση
  • Ενσωματωμένο ημερολόγιο
  • Ενδεικτική διάρκεια ζωής 750 λίτρα  3-5 μήνες
Εταιρία:aquaphor

Περιγραφή

Ανταλλακτικό Φίλτρο Topaz Aquaphor( ΓΝΗΣΙΟ ΠΡΟΙΟΝ)

Το Φίλτρο νερού βρύσης Topaz Aquaphor είναι συμβατό με το φίλτρο βρύσης Topaz της Aquaphor. Φιλτράρει ποσότητα νερού από 0,3 λίτρα/λεπτό μέχρι και 1 λίτρο/λεπτό ανά λεπτό ανάλογα με τη πίεση του δικτύου ύδρευσης .

Κατασκευασμένο  με βάση τη τεχνολογία IAM .Πρόκειται για  τεχνολογία κατασκευής ενός μέσου φιλτραρίσματος νερού με υψηλής πυκνότητας απορροφητικά υλικά. Όταν το Aqualen αναμειγνύεται με κοκκώδη απορροφητικά υλικά, η τεχνολογία IAM δημιουργεί ένα συνεργιστικό αποτέλεσμα, που σημαίνει ότι το μίγμα προσρόφησης επιτυγχάνει τις μοναδικές και υψηλές αποδόσεις. Το IAM εμποδίζει το φαινόμενο διοχέτευσης και εξασφαλίζει ομοιόμορφη κατανομή της ροής του νερού σε όλο το φίλτρο.

Αποτελεσματικότητα

Το φίλτρο topaz  κατακρατά σε ποσοστό 100% το χλώριο καθώς και σχεδόν το 100% των βαρέων μετάλλων (όπως μόλυβδο και κάδμιο). Αφαιρεί την οσμή και βελτιώνει τη γεύση από το νερό χωρίς να αφαιρεί τα χρήσιμα ιχνοστοιχεία για τον ανθρώπινο οργανισμό.

Η διάρκεια ζωής του φίλτρου ανέρχεται σε 750 λίτρα  3-5 μήνες , ανάλογα με την ποιότητα του νερού της περιοχής και την πίεση του δικτύου ύδρευσης.

** Το φίλτρο διαθέτει ενσωματωμένο ημερολόγιο προκειμένου να ενημερώνεστε για τον χρόνο αντικατάστασης του ανταλλακτικού φίλτρου.

Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης και τοποθέτησης που περιλαμβάνονται στην συσκευασία.

Συμβατό με το φίλτρο νερού βρύσης Topaz

Πρόκειται για γνήσιο προϊόν της Aquaphor. Προσοχή στις απομιμήσεις αποτελούν σοβαρό κίνδυνο για την υγεία!!

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 0,5 kg

Εταιρία

aquaphor

Shopping cart0
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι!
Συνέχεια Αγορών