Δευ - Παρ 9:00 - 17:00 | Σαβ -Κυρ Κλειστά
Ακολούθησε:
Close
Δευ - Παρ 9:00 - 17:00 | Σαβ -Κυρ Κλειστά

Όροι Χρήσης ιστοτόπου taergaleiamou.gr

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ

Καλώς ήρθατε στο δικτυακό τόπο της ιστοσελίδας taergaleiamou.gr !

Η ιστοσελίδα www.taergaleiamou.gr παρέχει τις υπηρεσίες της στους επισκέπτες / πελάτες της σύμφωνα με τους ακόλουθους Όρους Χρήσης. Η ανάγνωση του παρόντος κειμένου απαιτείται πριν από τη χρήση των υπηρεσιών της επιχείρησης. Η επιχείρηση δηλώνει στον επισκέπτη ότι λαμβάνει κάθε αναμενόμενο μέτρο, έτσι ώστε τα στοιχεία και οι πληροφορίες που εμπεριέχονται στην ιστοσελίδα της να είναι πλήρη, ακριβή και αξιόπιστα.

 

Ι. ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

 

  1. Εξυπηρέτηση πελατών

Το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών είναι διαθέσιμο να απαντήσει στα ερωτήματά σας μέσω e-mail στο info@taergaleiamou.gr

Εάν προτιμάτε την τηλεφωνική επικοινωνία, παρακαλώ καλέστε στο τηλέφωνο: 2467305031

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

 

  1. Ποιοι είμαστε

Η παρούσα ιστοσελίδα www.taergaleiamou.gr είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα της ατομικής επιχείρησης ΔΗΜΤΣΙΑΔΗΣ ΝΑΟΥΜ  Α.Φ.Μ. 029452466 με έδρα στο Άργος Ορεστικό Καστοριάς, οδός Μακεδονομάχων αριθμ. 7,τηλ. 2467305031, Αριθμός Γ.Ε.ΜΗ. 093899110000, ΔΟΥ Καστοριας

 

  1. Αποδοχή των όρων χρήσης

Η πλοήγηση στην ιστοσελίδα και η χρήση της συνεπάγονται ανεπιφύλακτη αποδοχή των Όρων Χρήσης, όπως παρατίθενται κατωτέρω. Σε περίπτωση που κάποιος χρήστης δεν συμφωνεί με τους όρους αυτούς, οφείλει να αποφύγει τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος και κάθε συναλλαγή με αυτό. Αποστολή της παραγγελίας σας, σημαίνει αποδοχή όλων των όρων της παρούσας Σύμβασης.

Η επιχείρηση έχει το δικαίωμα να επιλέγει, να προβάλει, να τροποποιεί, να αποσύρει και να μεταπωλεί τα προϊόντα των προμηθευτών της, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Το ίδιο έχει το δικαίωμα να πράξει και στις εκπτώσεις/προσφορές της, καθώς και στην τιμολογιακή της πολιτική.

 

  1. Τιμές προϊόντων

Στις αναγραφόμενες τιμές των προϊόντων της ιστοσελίδα μας συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ και κάθε άλλο τέλος. Οι τιμές αφορούν προϊόντα που είναι διαθέσιμα στο ηλεκτρονικό κατάστημα μας και οι διάφορες προσφορές ισχύουν μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Οι δε τιμές δύνανται να διαφοροποιηθούν οποιαδήποτε στιγμή. Εάν έχει γίνει αναπροσαρμογή στις τιμές και έχετε παραγγείλει κάποιο προϊόν θα το παραλάβετε με την τιμή που ίσχυε κατά την κατάθεση της παραγγελίας σας.

Αν κάποιο προϊόν δεν αναγράφει τιμή ή είναι μηδενική, μπορεί να προήλθε από λάθος καταχώρηση, οπότε δεν ισχύει. Σε αυτή την περίπτωση παρακαλώ επικοινωνήστε με την επιχείρηση στο τηλέφωνο 2467305031 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@taergaleiamou.gr.

Στις περιπτώσεις που η αποστολή των προϊόντων μας συνεπάγεται έξοδα, σας ενημερώνουμε σχετικά.

 

  1. Λειτουργία της ιστοσελίδας μας (Σύνδεση/Εγγραφή/Διαγραφή/Διόρθωση)

Για να εκτελεστεί η παραγγελία, απαιτείται συμπλήρωση/αποστολή της σχετικής φόρμας με τα επικαιροποιημένα στοιχεία του χρήστη/πελάτη (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο και email). Όλα τα προσωπικά στοιχεία παραμένουν αυστηρά απόρρητα, ελέγχονται μόνο από τους υπεύθυνους διαχείρισης του ηλεκτρονικού μας καταστήματος και δεν μπορεί η επιχείρηση μας να τα μοιραστεί με τρίτους, χωρίς τη συναίνεση του πελάτη/χρήστη, εκτός αν είναι υποχρεωτικό, σύμφωνα με το νόμο ή για τον σκοπό της αποστολής της παραγγελίας σας.

Αν ο χρήστης/πελάτης επιθυμεί να αλλάξει/τροποποιήσει τα προσωπικά του στοιχεία, όπως αυτά έχουν δηλωθεί από τον ίδιο κατά την εγγραφή του και δημιουργία προφίλ, όπως π.χ. διεύθυνση, μπορεί να το κάνει μέσα από τη διαχείριση του προσωπικού του λογαριασμού στην ιστοσελίδα.

Αν, πάλι, επιθυμεί να ακυρώσει την εγγραφή του, μπορεί να μας αποστείλει e-mail στη διεύθυνση info@taergaleiamou.gr, ώστε να γίνει η διαγραφή από τα αρχεία μας.

 

Η επιχείρηση μας διατηρεί το δικαίωμα να περιορίζει ή να απαγορεύει τη χρήση της ιστοσελίδας, συμπεριλαμβανομένου του ηλεκτρονικού της καταστήματος. Η λειτουργία τους μπορεί να διακοπεί οποτεδήποτε και για οποιονδήποτε λόγο, χωρίς να απαιτείται οποιαδήποτε προηγούμενη προειδοποίηση ή γνωστοποίηση της βούλησής αυτής. Επίσης, διατηρεί το δικαίωμα να ανανεώνει και να τροποποιεί τους όρους συναλλαγών της, να βελτιώνει και να ενημερώνει την ιστοσελίδα της, για αυτό ανά τακτά χρονικά διαστήματα σας συστήνουμε να διαβάζεται την ιστοσελίδα μας, ώστε να ενημερώνεστε για τυχόν αλλαγές (οι τυχόν αλλαγές στους όρους δεν αφορούν παραγγελίες τις οποίες έχετε ήδη κάνει).

 

  1. Περιορισμός ευθύνης

Παρόλο που έχουμε καταβάλει σημαντικές προσπάθειες, ώστε οι πληροφορίες που παρέχονται με καλή πίστη μέσω της ιστοσελίδας μας να είναι ακριβείς, η επιχείρηση μας δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη για τυχόν λάθη ή παραλείψεις. Η επιχείρηση μας δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για τυχόν βλάβη δική σας, ή ακόμη και τρίτων, οποιουδήποτε είδους, επελθούσα άμεσα ή έμμεσα ως αποτέλεσμα της χρήσης των πληροφοριών ή πρόσβασης στην ιστοσελίδα μας ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο σχετιζόμενες με αυτόν. Χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας με δική σας ευθύνη.

Επίσης, όσον αφορά στη λειτουργία του ηλεκτρονικού μας καταστήματος δεν φέρουμε ευθύνη για ενδεχόμενα σφάλματα στις αναγραφόμενες και εμφανιζόμενες πληροφορίες (όπως όλως ενδεικτικά την αναγραφόμενη τιμή, την διαθεσιμότητα, την φωτογραφία, το είδος κλπ) που μπορεί να οφείλονται ενδεικτικώς σε τεχνολογικές αστοχίες-λάθη, τυπογραφικά ή/και «ανθρώπινα» λάθη ή/και λανθασμένες πληροφορίες από τους προμηθευτές, έστω και σε αμέλεια. Αν διαπιστώσετε κάποιο σφάλμα πριν ή/και μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, σας καλούμε να αποστείλετε σχετικό e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@taergaleiamou.gr .ή/και να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλ.  2467305031

 

  1. Σύνδεσμοι (Links)

Η ιστοσελίδα μας δεν δύναται να ελέγχει την διαθεσιμότητα, το περιεχόμενο, την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων, την ποιότητα και την πληρότητα των υπηρεσιών ιστοσελίδων τρίτων στις οποίες ενδέχεται να παραπέμπει με οποιονδήποτε τρόπο. Οι δεσμοί προς ιστοσελίδες τρίτων παρέχονται καθαρά για λόγους ευκολίας και η επιχείρηση μας δεν ενστερνίζεται ή αποδέχεται και δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο, τις πληροφορίες, τις υπηρεσίες, το υλικό και ό, τι συνδέεται με τις συνδεδεμένες ιστοσελίδες. Επισκέπτεστε τις ως άνω ιστοσελίδες με δική σας ευθύνη.

 

  1. Εφαρμοστέο δίκαιο και λοιποί όροι

Οι ανωτέρω όροι και προϋποθέσεις χρήσης της ιστοσελίδας taergaleiamou.gr καθώς και οποιαδήποτε τροποποίηση ή αλλαγή τους διέπονται από το εθνικό δίκαιο, το κοινοτικό δίκαιο και τις σχετικές διεθνείς συνθήκες. Οποιαδήποτε διάταξη των ανωτέρω όρων διαπιστωθεί ότι είναι αντίθετη με το ως άνω νομικό πλαίσιο ή καταστεί εκτός ισχύος, παύει αυτοδικαίως να ισχύει και αφαιρείται από το παρόν, χωρίς σε καμία περίπτωση να θίγεται η ισχύς των λοιπών όρων. Το παρόν αποτελεί τη συνολική συμφωνία μεταξύ του διαχειριστή και του επισκέπτη/χρήστη των σελίδων και υπηρεσιών του και δε δεσμεύει παρά μόνο αυτούς.

Οποιαδήποτε δε διαφορά απορρέει από τους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας μας ή σχετίζεται με αυτήν και την εν γένει χρήση της από τον επισκέπτη ή χρήστη αυτής, εφόσον δεν επιλυθεί φιλικά, διέπεται από το ελληνικό δίκαιο και υπάγεται στην αποκλειστική δικαιοδοσία των δικαστηρίων της πόλης της Καστοριάς, στην Ελλάδα.

 

ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ

Το περιεχόμενο και οι αναρτήσεις στην ιστοσελίδα μας, συμπεριλαμβανομένων των κειμένων, ιδεών, των διακριτικών τίτλων, γνωρισμάτων, λογοτύπων, σημάτων, σχεδίων, εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, λογισμικού, newsletter κ.λ.π., αποτελούν ιδιοκτησία της επιχείρησης μας και προστατεύονται από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί εμπορικών σημάτων και βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας, καθώς επίσης η παρουσίαση των παραπάνω στην ιστοσελίδα www.taergaleiamou.gr σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να εκλαμβάνεται ως μεταβίβαση ή εκχώρηση αδείας ή δικαιώματος χρήσης τους.

Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή, αναλογική/ψηφιακή εγγραφή, επανέκδοση, μεταφόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση, μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου της με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς, προωθητικούς ή άλλους σκοπούς  με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο και γενικά κάθε είδους ενέργεια πάνω στα εμπορικά, οικονομικά και πάσης φύσεως αρχεία της επιχείρησης, επιτρέπεται δε μόνο κατόπιν προηγούμενης γραπτής άδειας της από τους διαχειριστές της ιστοσελίδας www.taergaleiamou.gr ή οιουδήποτε άλλου νόμιμου δικαιούχου πνευματικών δικαιωμάτων που περιλαμβάνει.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ – ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ

Πολιτική επιστροφών

Η ιστοσελίδα taergaleiamou.gr, στηρίζοντας το ηλεκτρονικό εμπόριο, σας δίνει τη δυνατότητα, μέσω της πληρότητας των περιγραφών των οποίων αναρτά στον ιστότοπο της, να απολαμβάνετε το προνόμιο της άμεσης επαφής με τα προϊόντα που διαθέτει από την οθόνη του υπολογιστή σας γρήγορα και εύκολα.

Θέλοντας να αναδείξουμε τα οφέλη της χρήσης του διαδικτύου στις καθημερινές μας αγορές, κατωτέρω παραθέτουμε τους όρους και προϋποθέσεις επιστροφής ελαττωματικών ή μη προϊόντων.

Επιστροφές/Ακυρώσεις

Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο σύμφωνα με τα ακόλουθα:

Α. ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ:

1.- Μπορείτε να υπαναχωρήσετε από τη μεταξύ μας σύμβαση εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών, αναιτιολόγητα. Η προθεσμία υπαναχώρησης λήγει μετά την παρέλευση δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που εσείς ή κάποιο τρίτο μέρος που έχετε ορίσει εσείς, διάφορο του μεταφορέα, απέκτησε τη φυσική κατοχή ή έλεγχο των προϊόντων.

2.- Η υπαναχώρηση πραγματοποιείται κατόπιν επικοινωνίας μαζί μας εντός 14 ημερών από την παραλαβή του προϊόντος και της γνωστοποίησής της σε εμάς είτε στο τηλέφωνο 2467305031 είτε στο e-mail: info@taergaleiamou.gr, αποστέλλοντας  μια ξεκάθαρη δήλωση, είτε με την ηλεκτρονική συμπλήρωση και υποβολή της προδιατυπωμένης φόρμας που βρίσκεται αναρτημένη στο site μας εντός του ίδιου χρονικού διαστήματος. Εάν χρησιμοποιήσετε την τελευταία δυνατότητα, θα σας διαβιβάσουμε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και στο e-mail που θα έχετε δηλώσει, επιβεβαίωση της λήψης της υπαναχώρησης σας.

3.–  Απαραίτητες προϋποθέσεις για την άσκηση του δικαιώματος υπαναχώρησης είναι το προϊόν να επιστραφεί στην ίδια ακριβώς κατάσταση που παρελήφθη, χωρίς φθορές, χωρίς κανένα ελάττωμα, χωρίς να έχει χρησιμοποιηθεί, χωρίς να έχει αφαιρεθεί κάποιο ταμπελάκι ή σήμανση, πλήρες, με το σύνολο των εξαρτημάτων του, των εντύπων που το συνοδεύουν και της συσκευασίας του σε άριστη κατάσταση.

4.– Το προϊόν θα πρέπει να συνοδεύεται από το πρωτότυπο παραστατικό πώλησης.

5.– Με τη υπαναχώρηση σας μπορείτε να ζητήσετε πίσω τα χρήματα που έχετε καταβάλει ή την αντικατάσταση του προϊόντος με άλλο προϊόν.

6.-  Σε περίπτωση υπαναχώρησης σας, θα πρέπει να επιστρέψετε το προϊόν χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση και πάντως εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα κατά την οποία ανακοινώσατε την απόφαση υπαναχώρησης. Τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν εσάς. Αν το προϊόν είναι σε άριστη κατάσταση και χωρίς ελαττώματα, τότε ο πελάτης/αποστολέας έχει δικαίωμα να λάβει τα χρήματα που κατέβαλε για την αγορά του προϊόντος ή έτερο προϊόν (κατόπιν αιτήματος του και εφόσον υπάρχει σχετική διαθεσιμότητα) προς αντικατάσταση του αρχικού.

7.- Αφού εξετάσουμε λεπτομερώς το επιστρεφόμενο προϊόν, θα σας ενημερώσουμε εάν δικαιούστε επιστροφή χρημάτων. Εάν δικαιούστε, θα σας επιστρέψουμε χωρίς καθυστέρηση και σε κάθε περίπτωση εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημέρα που ενημερωθήκαμε για την υπαναχώρηση, όλες τις πληρωμές που έχουμε λάβει από εσάς, εκτός από τα έξοδα επιστροφής του προϊόντος.  Με την επιφύλαξη των ανωτέρω, μπορούμε πάντως να παρακρατούμε την επιστροφή των χρημάτων είτε μέχρι να λάβουμε όλα τα προϊόντα πίσω είτε μέχρι να λάβουμε αποδεικτικά στοιχεία ότι έχετε επιστρέψει τα προϊόντα. Η επιστροφή των χρημάτων θα γίνεται πάντα με την ίδια μέθοδο που έγινε και η πληρωμή κατά την αγορά σας.

8.- Aν το προϊόν έχει πωληθεί με κάποιο δώρο, τότε θα πρέπει να επιστραφεί μαζί με το δώρο.

  1. 9. – ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν είναι δυνατή η υπαναχώρηση σε περίπτωση προϊόντων που κατασκευάζονται σύμφωνα με τις προδιαγραφές του καταναλωτή ή σαφώς εξατομικευμένων (ενδεικτικά χρώματα ειδικής παραγγελίας – μίξη, υγρό γυαλί, χρώματα κιμωλίας) καθώς εκείνων τα οποία μπορούν να αλλοιωθούν ή λήγουν σύντομα.

Β. ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ:

Η επιχείρηση μας, ως πωλητής, φέρει πάντοτε ευθύνη για πραγματικά ελαττώματα και για έλλειψη συνομολογημένων ιδιοτήτων, σύμφωνα με το άρθρο 5 του Ν. 2251/1994 για την προστασία των καταναλωτών και τα άρθρα 534 επ. του Αστικού Κώδικα. Τα νόμιμα δικαιώματά σας σύμφωνα με την ισχύουσα εκάστοτε νομοθεσία δεν θίγονται.

Δικαίωμα Επιστροφής

Η επιχείρηση μας λαμβάνει κάθε δυνατό μέτρο ώστε όλα τα προϊόντα (ανεξαρτήτως είδους) να συσκευάζονται ειδικά και προσεκτικά προκειμένου να φθάσουν σε εσάς χωρίς φθορές. Επίσης, η επιχείρηση μας γνωρίζει, ότι ανάμεσα στα προϊόντα της περιλαμβάνονται ευαίσθητα είδη και για το λόγο αυτό λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα (σε συνεργασία και με τους προμηθευτές και τους μεταφορείς της) ώστε τα είδη αυτά να αποστέλλονται εντός ειδικών συσκευασιών που τα προστατεύουν πλήρως από τυχόν φθορές κατά την μεταφορά τους. Σε πολύ σπάνιες, όμως, περιπτώσεις υπάρχει κίνδυνος κάποιο από τα προϊόντα αυτά να φθαρεί κατά την αποστολή του σε εσάς. Επίσης σε πολύ σπάνιες περιπτώσεις υπάρχει περίπτωση να παραλάβετε ένα προϊόν με κάποιο ελάττωμα. Για τον λόγο αυτό και ανεξαρτήτως του ως άνω δικαιώματός σας για υπαναχώρηση, το οποίο δεν θίγεται, σας καλούμε να ελέγχετε τα προϊόντα κατά την παραλαβή τους.

Σε περίπτωση που παραλάβετε το προϊόν χωρίς να εκφράσετε κάποια συγκεκριμένη επιφύλαξη σημαίνει ότι έχετε παραλάβει ανεπιφύλακτα το προϊόν από την επιχείρηση μας. Σε περίπτωση όμως που διαπιστώσετε ότι υπάρχουν φθορές ή/και κάποιο ελάττωμα στο προϊόν, τότε μπορείτε να μας ενημερώσετε επικοινωνώντας μαζί μας στο e-mail info@taergaleiamou.gr. ή/και τηλεφωνικά στο τηλέφωνο επικοινωνίας 2467305031 , δηλώνοντάς μας αν επιθυμείτε να σας αποσταλεί νέο προς αντικατάσταση ή αν επιθυμείτε να ασκήσετε το δικαίωμά σας για υπαναχώρηση.

Επιστροφή των Προϊόντων

Σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι το προϊόν φέρει κατασκευαστικό ελάττωμα, εφόσον αυτό βεβαιωθεί και κατόπιν επικοινωνίας με την επιχείρηση, η επιστροφή του προς αντικατάσταση θα πρέπει να γίνεται μαζί με όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν (π.χ. ΔΑΤ, Απ. Λιανικής κ.ο.κ) και την πλήρη συσκευασία του.

Στις περιπτώσεις επιστροφής μέσω courier, o πελάτης βαρύνεται με τα έξοδα της αποστολής προς την επιχείρηση και η επιχείρηση με τα έξοδα αποστολής του αντικατασταθέντος .

Αποτελέσματα Επιστροφής

Θα εξετάσουμε προσεκτικά το επιστρεφόμενο προϊόν και θα σας ενημερώσουμε μέσω e-mail μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα εάν δικαιούστε επιστροφή χρημάτων ή αντικατάσταση (ανάλογα με το αίτημά σας). Η επιστροφή χρημάτων ή αντικατάσταση του προϊόντος θα πραγματοποιηθεί το συντομότερο δυνατόν και, σε κάθε περίπτωση, εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημέρα που θα σας επιβεβαιώσουμε μέσω e-mail ότι δικαιούστε επιστροφή χρημάτων ή αντικατάσταση του ελαττωματικού προϊόντος. Η επιστροφή των χρημάτων σας θα γίνει με την ίδια μέθοδο που έγινε και η πληρωμή κατά την αγορά.

Ειδικότερα, σε περίπτωση χρέωσης μέσω πιστωτικής κάρτας η επιχείρηση υποχρεούται να ενημερώσει την εκδότρια Τράπεζα για την ακύρωση της συναλλαγής και η τράπεζα θα προβεί εν συνεχεία σε κάθε πράξη που προβλέπεται με βάση τη σύμβαση που έχει καταρτίσει με τον πελάτη χωρίς σχετική ευθύνη της επιχείρησης μας πλέον. Η επιχείρηση, κατόπιν της ενημέρωσης αυτής, δεν φέρει καμία ευθύνη για το χρόνο και τον τρόπο εκτέλεσης του αντιλογισμού, που ρυθμίζεται από την προμνησθείσα σύμβαση.

Σε περίπτωση πληρωμής με τραπεζικό έμβασμα, θα πραγματοποιείται αντίστροφο τραπεζικό έμβασμα από τους λογαριασμούς της επιχείρησης προς τον πελάτη.

Σε περίπτωση που τα προϊόντα επιστραφούν κατεστραμμένα ή ελλιπή το ηλεκτρονικό κατάστημα έχει το δικαίωμα να ζητήσει αποζημίωση από τον πελάτη, το ποσό της οποίας θα καθορίζεται από την κατάσταση των προϊόντων, και να προβαίνει μονομερώς και άνευ ετέρου τινός σε ολικό ή μερικό συμψηφισμό της απαίτησής του αυτής έναντι του πελάτη.

Shopping cart0
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι!
Συνέχεια Αγορών