Δευ - Παρ 9:00 - 17:00 | Σαβ -Κυρ Κλειστά
Ακολούθησε:
Close
Δευ - Παρ 9:00 - 17:00 | Σαβ -Κυρ Κλειστά

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ:

Με σκοπό την καλύτερη και αρτιότερη εξυπηρέτησή σας, η επιχείρηση μας διαθέτει επιλογή τρόπου πληρωμής των προϊόντων που σας ενδιαφέρουν να αγοράσετε, η οποία, όπως αναλύεται και ακολούθως, συνδέεται, μεταξύ άλλων, και με τον χρόνο επεξεργασίας του αιτήματος παραγγελίας σας ή/και τον χρόνο αποστολής του προϊόντος σε εσάς. Αφού αποφασίσετε ποια διαδικασία πληρωμής σας ταιριάζει, θα επιλέγετε τον αντίστοιχο τρόπο πληρωμής στο κατάλληλο σημείο της φόρμας του αιτήματος παραγγελίας σας και θα εισάγετε τα απαραίτητα στοιχεία σας εφόσον χρειάζονται. Η συλλογή και επεξεργασία και των στοιχείων πληρωμής που μας αποστέλλετε εμπίπτουν στην αυστηρή Πολιτική Απορρήτου που τηρούμε. Ιδίως για τις πληρωμές με πιστωτική/χρεωστική κάρτα λαμβάνονται σε συνεργασία και με τους χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας που εξασφαλίζουν τη μέγιστη δυνατή προστασία στις ηλεκτρονικές σας συναλλαγές και διασφαλίζουν τις πληρωμές σας. Οι τρόποι πληρωμής είναι συγκεκριμένα οι ακόλουθοι:

1.ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ:

Σε όλη την Ελλάδα πληρωμή με μετρητά, κατά τη στιγμή της παράδοσης με υπηρεσία ταχυμεταφορών (courier). Προϋπόθεση της παράδοσης της παραγγελίας αποτελεί η προηγούμενη εξόφληση του κόστους αυτής και τυχόν εξόδων αποστολής. Παραδόσεις δεν γίνονται Σαββατοκύριακα και αργίες. To Κόστος αντικαταβολής ανέρχεται σε 2 ευρώ.

 

2.ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ:

(μαζί με τα συμφωνηθέντα έξοδα μεταφοράς)

Alpha Bank

Αριθμός λογαριασμού 850002002015501

ΙΒΑΝ GR5601408500850002002015501

Δικαιούχος : Δημτσιάδης Ναούμ του Κων/νου

(η παραγγελία θα πραγματοποιηθεί, μόλις λάβουμε το αποδεικτικό κατάθεσης από την τράπεζα στο e-mail: info@taergaleiamou.gr ή μόλις μας ειδοποιήσετε τηλεφωνικά για την ολοκλήρωση της κατάθεσης στο τηλ.  2467305031 )

3.PAYPAL:

– εύκολες αγορές online, χωρίς να χρειάζεται να καταχωρήσετε τα στοιχεία της κάρτας σας στον ιστότοπο μας.

(για να αποκτήσετε λογαριασμό paypal, επισκεφτείτε τον ιστότοπο paypal.com)

4.ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ/ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ:

-Οι συναλλαγές με χρήση χρεωστικής/πιστωτικής κάρτας διεκπεραιώνονται σε ασφαλές περιβάλλον της Alpha Bank ( Alpha e-commerce)

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha e-Commerce” της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

5.- IRIS Online Payments

Shopping cart0
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι!
Συνέχεια Αγορών