Δευ - Παρ 9:00 - 17:00 | Σαβ -Κυρ Κλειστά
Ακολούθησε:
Close
Δευ - Παρ 9:00 - 17:00 | Σαβ -Κυρ Κλειστά

ΕΓΓΥΗΣΗ  

Ο αγοραστής διατηρεί τα δικαιώματα του όπως προβλέπονται από τα άρθρα 513 επ. του Αστικού Κώδικα και τον Ν. 2251/1994 (νόμιμη εγγύηση), υπό την επιφύλαξη της φύσης του πράγματος που πωλήθηκε και της φύσης του ελαττώματος και της έλλειψης που τυχόν διαπιστωθεί κατ’ άρθρο 537 παρ. 2 του Αστικού Κώδικα.

Σε επιλεγμένα προϊόντα δύναται να παρέχεται επιπρόσθετα εμπορική εγγύηση από  τις επίσημες αντιπροσωπείες των προμηθευτών στην Ελλάδα και σύμφωνα με τους όρους που οι ίδιοι θέτουν. Στην περίπτωση αυτή το service πραγματοποιείται κατόπιν απευθείας επικοινωνίας με αυτές και εκτελείται στα κεντρικά service των εταιρειών ή στα εξουσιοδοτημένα service σε όλη την Ελλάδα. Η επιχείρηση μας δεν αναλαμβάνει καμία επιπλέον ευθύνη ως προς την πρόσθετη αυτή (εμπορική) εγγύηση.

Το χρονικό διάστημα για το οποίο παρέχεται η εγγύηση από την ημερομηνία αγοράς, καθώς και οι ειδικότεροι τυχόν όροι και προϋποθέσεις αναφέρονται στα αναλυτικά χαρακτηριστικά του εκάστοτε προϊόντος Απαραίτητες προϋποθέσεις για την έγκριση της αίτησης εγγυήσεως είναι η κατοχή του νόμιμου παραστατικού (από το οποίο προκύπτει η ημερομηνία αγοράς), η σωστή χρήση του προϊόντος, η τήρηση των οδηγιών χρήσης και των προδιαγραφών, η συντήρηση και ο προσήκων καθαρισμός του προϊόντος. Τα προϊόντα που τυχόν τροποποιηθούν, επιδιορθωθούν, εγκατασταθούν ή προστεθούν από τον αγοραστή εξαιρούνται της παρούσας εγγυήσεως. Η εγγύηση δεν εφαρμόζεται σε φθαρμένα ή κατεστραμμένα προϊόντα που προέκυψαν εξαιτίας μη ενδεδειγμένης χρήσης.

Shopping cart0
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι!
Συνέχεια Αγορών